ΑΕΛ: Το κρίσιμο επόμενο, η άφιξη Ντεβέστ και η προσπάθεια για φορ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ
Δημοσιευτηκε:

Η ΑΕΛ πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στην Καρμιώτισσα το περασμένο Σάββατο, σε έναν αγώνα μάλιστα όπου είχε 15 απουσίες. Πλέον, για τους «λέοντες» η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», εκεί όπου η ομάδα της Λεμεσού πάει με στόχο το διπλό, έτσι ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της εξάδας.
Ο Τσέντομιρ Γιανέβσκι θα έχει να διαχειριστεί και πάλι αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά μετρά και μερικές επιστροφές αφού ο Τεϊσέιρα εξέτισε την ποινή του, ενώ υπάρχει αισοδοξία για τους Μπεραχίνο και Μιραλάς.
Παράλληλα συνεχίζεται και η μεταγραφική ενίσχυση αφού χθες ανακοινώθηκε η κατ' αρχήν συμφωνία με τον Σεμαστιέν Ντεβέστ, αναμένεται απόψε στη Κύπρο και αύριο θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.
Επίσης τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για την περίπτωση του Ουκρανού επιθετικού Αρτέμ Μπεσεντίν για τον οποίο η ΑΕΛ φάινεται να έχει κάνει κίνηση.
Πρόκειται για 26χρονο επιθετικό ο οποίος ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και την περίπτωση χειρίζεται ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ είναι σε επαφές με τον Πρόεδρο της Ουκρανικής ομάδας και το παλεύει για να φέρει στην Κύπρο τον Μπεσεντίν.