Εισιτήρια διαρκείας ΑΕΛ: Κατηγορίες, τιμές και οι υπόλοιπες πληροφορίες

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.6.2021
Εισιτήρια διαρκείας ΑΕΛ: Κατηγορίες, τιμές και οι υπόλοιπες πληροφορίες

Τα εισιτήρια διαρκείας της για τη νέα σεζόν (2021/22) παρουσιάζει η ΑΕΛ.


Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζουν όλες τις πληροφορίες για τις κατηγορίες, τις τιμές, τους τρόπους και χώρους έκδοσης και τους ειδικούς όρους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση με όλες τις πληροφορίες:


Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Μια χορηγία της εταιρείας G. Frantzis Group
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (4/6/2021).


Ενημερώνουμε ότι, αρχικά θα λειτουργήσουμε με βάση το περσινό πρωτόκολλο της ΚΟΠ.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Α) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ V.I.P - 1000€


• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α’ & Β’ Φάση Πρωταθλήματος
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Τελικού)
• Δωρεάν εισιτήριο σε όλους τους εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας εξαιρουμένων των αγώνων σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους.
• Δωρεάν εισιτήριο στους εκτός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος & Κυπέλλου
• Δωρεάν Χώρος στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο στην Ανατολική Κερκίδα
• Δωρεάν Σνακ και ποτό στην αίθουσα επισήμων της Ανατολικής Κερκίδας
• Συλλεκτικά Δώρα


Β) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LION - €220


• Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες Α’ & Β’ φάσης του πρωταθλήματος
• Δωρεάν εισιτήριο για τον πρώτο εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας που θα γίνει στο Τσίρειο
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Ημιτελικού-Τελικού)
• Αριθμημένη θέση στο κέντρο της Ανατολικής Κερκίδας
• Δωρεάν Χώρος στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο
• Συλλεκτικό δώρο


Για την κατηγορία Lion, θα ισχύσουν οι περσινές θέσεις. Οι κάτοχοι της περιόδου της season 2020 – 2021, θα έχουν προτεραιότητα για τις συγκεκριμένες θέσεις μέχρι τις 07 Ιουλίου του 2021.


Γ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ YELLOW - 120€


• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α’ και Β’ Φάσης Πρωταθλήματος.
• Δωρεάν εισιτήριο για τον πρώτο εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας που θα γίνει στο Τσίρειο
• Συλλεκτικό Δώρο


Δ) Κατηγορία Αντικάρτα – 100€
• Συλλεκτικό Δωρο


-> Μέχρι τις 07.07.2021, ΟΛΟΙ οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Κατηγορίας Lion & Yellow θα δικαιούνται έκπτωση 20 ευρώ, εφόσον εξοφληθεί το ποσό μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία.


-> Για οικογένειες, θα ισχύει έκπτωση 15% στην αρχική τιμή, για την κατηγορία Lion & 20% στην αρχική τιμή για την κατηγορία Yellow, εφόσον εξοφληθεί το ποσό μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΟΑ για την έκδοση Εισιτηρίου Διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου.


ΤΡΟΠΟΙ & ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ


1. Μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος διάθεσης εισιτήριων διαρκείας από την επίσημη ιστοσελίδας μας
https://tickets.ael-fc.com/el/home/


2. Στο ΑΕΛ Official Shop στην Οδός Αγίας Ζώνης, 12


3. Στα γραφεία της ομάδας μας, στην Οδό Αγίας Ζώνης 70


Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται: Με μετρητά και μέσω πιστωτικής κάρτας


Ωράριο Λειτουργίας:


• Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 15:00 – 18:00
• Τετάρτη & Σάββατο 09:00 -13:00


Τηλέφωνα εξυπηρέτησης: 99 68 1930, 25 57 1930, 25 33 1930 (Δευτ-Παρ. 09:00-13:00 & 15:00 – 18:00)


ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-2022


Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τα Εισιτήρια Διαρκείας της AEΛ για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022:


Αποδοχή Όρων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας της AΕΛ , αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, οι οποίοι θεωρούνται αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.


Δικαιώματα Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο Γήπεδο, που ορίζεται ως έδρα της ΑΕΛ, για την παρακολούθηση των Αγώνων του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Κύπρου , και των φιλικών αγώνων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2021 – 2022.


Απώλεια Εισιτηρίου Διαρκείας: Σε περίπτωση απώλειας ο κάτοχος του Εισιτηρίου Διαρκείας πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΑΕΛ , στο τηλέφωνο 99 68 1930.


Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης του Εισιτηρίου Διαρκείας: Το Εισιτήριο Διαρκείας είναι προσωπικό. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση του καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο, που αναγράφεται στο Εισιτήριο Διαρκείας, η ΑΕΛ θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Εισιτήριο και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου, που το κατέχει, στο Γήπεδο.


Επιστροφή Εισιτηρίου Διαρκείας: Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν επιτρέπεται η επιστροφή του Εισιτηρίου, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων.


Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Εισιτηρίων Διαρκείας: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Εισιτηρίων για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Εισιτηρίων.


Αναβολή – Ματαίωση και Διεξαγωγή του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών” οποιουδήποτε Αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.


Επιβολή τιμωρίας στην ΑΕΛ ή αλλαγή έδρας της ΑΕΛ: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της ΑΕΛ , ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα της ΑΕΛ ή για οποιονδήποτε λόγο, το Εισιτήριο Διαρκείας θα ισχύει για το Γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα της, και θα δίδεται προτεραιότητα στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας.


Ευθύνη της ΑΕΛ: Η ΑΕΛ δεν θα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν αξιώσεις κατόχου Εισιτηρίου Διαρκείας προς αποζημίωση από ζημίες, απώλειες ή έξοδα που προκύπτουν λόγω ακύρωσης, αναβολής ή αλλαγής ώρας, ημερομηνία και τόπου διεξαγωγής του Αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.


Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την ΑΕΛ, τους αθλητές της, η ΑΕΛ διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και/ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ους Αγώνα/ες και/ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.


Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι της ΑΕΛ για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του Αγώνα.


Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω Όρους, καθώς και με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, η ΑΕΛ. διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την Κάρτα Διαρκείας και να την ακυρώσει.


Ευχαριστίες στην εταιρεία G. Frantzis Group – Χορηγό των εισιτηρίων διαρκείας 2021 - 2022

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μέρες για τους επόμενους στην ΑΕΛ

Μέρες για τους επόμενους στην ΑΕΛ

Μέρες για τους επόμενους στην ΑΕΛ

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

ΑΕΛ: Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Ανόρθωση

ΑΕΛ: Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Ανόρθωση

ΑΕΛ: Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Ανόρθωση

Με ανατροπή στην ανατροπή και τέσσερις Κύπριους σκόρερ η ΑΕΛ νίκησε την ΕΝΠ

Με ανατροπή στην ανατροπή και τέσσερις Κύπριους σκόρερ η ΑΕΛ νίκησε την ΕΝΠ

Με ανατροπή στην ανατροπή και τέσσερις Κύπριους σκόρερ η ΑΕΛ νίκησε την ΕΝΠ