Δεύτερο ροζ φύλλο για τον ΑΠΟΕΛ, κερδίζοντας τον Αχιλλέα

Δημοσιεύθηκε 9:25 μμ
Δεύτερο ροζ φύλλο για τον ΑΠΟΕΛ, κερδίζοντας τον Αχιλλέα

Με νίκη για τον ΑΠΟΕΛ, άνοιξε η αυλαία για την 3η αγωνιστική στην 1η φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Basket League.

Στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Λευκόθεο, οι Γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν τον Αχιλλέα με 95-71.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη για τον ΑΠΟΕΛ, σε τρεις αγώνες, ενώ σε δυο αγώνες, η ομάδα του Αχιλλέα, μετράει ισάριθμες ήττες.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Williams, ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία του Παπαμιχαήλ, κατά το πρώτο μισό του αγώνα.

Παιχνίδι γρήγορου ρυθμού παίχθηκε κατά το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης κα ενώ μετά που οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ, ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε μιαν μικρή διαφορά (14-9 λίγο μετά το 6`) καθώς στη συνέχεια, εύρισκε περισσότερες λύσεις, τη στιγμή όμως που ο Αχιλλέας, δεν υστερούσε και πολύ στο σκοράρισμα.

Ωστόσο, στο τέλος της 1ης περιόδου, ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 26-21.

Βελτιωμένος αμυντικά παρουσιάστηκε στις αρχές της 2ης περιόδου ο ΑΠΟΕΛ και αφού εύρισκε λύσεις στο εκτελεστικό κομμάτι, άνοιξε τη διαφορά στο +10 (33-23), όταν το χρονόμετρο έδειξε το 12`.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι τα οργανωτικά λάθη του Αχιλλέα, άνοιξαν τη διαφορά στο +21 όταν το σκορ πήγε στο 50-29, με τον Παπαμιχαήλ, να δίνει αρκετές λύσεις, από την περιφέρεια.

Έπειτα ο Αχιλλέας βρήκε κάποιες λύσεις στην επίθεση, για να μειώσει σε 52-38, ενώ με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 59-40.

Κατά το τρίτο κομμάτι της αναμέτρησης, ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζοντας να είναι εύστοχος και ο Αχιλλέας, να μην μπορεί να βρει ανασταλτική ισορροπία, η διαφορά ξεπέρασε και τους 30 πόντους.

Williams, Pulliam, ήταν οι κυριότεροι εκφραστές των επιθέσεων για τους γηπεδούχους και από τη στιγμή που για τον Αχιλλέα, υπήρχε πρόβλημα και στην επίθεση, το σκορ στο 30`, πήγε στο 79-48.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το τέταρτο και τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία.

Πάντως ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζοντας να κρατάει ψηλά τους ρυθμούς, λίγο πριν το 33`, ανέβασε τη διαφορά στο +34, όταν το σκορ πήγε στο 87-53.

Τελικά ο ΑΠΟΕΛ έφθασε στη νίκη, κερδίζοντας με σκορ 95-71.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 59-40, 79-48, 95-71.

ΑΠΟΕΛ (Νικόλας Παπαδόπουλος): Marie 9, Singleton 12, Jung 9 (1), Παπαμιχαήλ 12 (4), Williams 17 (2), Pulliam 20 (2), Σοφοκλέους 3 (1), Μιλής, Κοιλαράς 8 (2), Γεωργακούδης 3 (1), Κατσελλής, Μαντοβάνης 2.

Αχιλλέας (Ευριπίδης Ανδρέου): Rocker 13, Rollins 21 (4), Tamarcus 14, Θωμά 11 (2), Ανδρέου 5 (1), Αλεξανδρίδης, Κυριάκου 4, Κουτούρης 1, Γαβριήλ 2.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ