Xαρμόσυνα νέα για Ντουρμισάι

Δημοσιεύθηκε 9:03 μμ
Xαρμόσυνα νέα για Ντουρμισάι

Χαρμόσυνα νέα για τον Φιορίν Ντουρμισάι της Νέας Σαλαμίνας, καθώς όπως ενημέρωσαν οι ερυθρόλευκοι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Η σχετική ενημέρωση:

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Φιορίν Ντουρμισάι, έγινε πατέρας για δεύτερη φορά!

Η οικογένεια του Φιορίν μεγάλωσε με τον ερχομό ενός υγιέστατου αγοριού, και όλοι μας αισθανόμαστε μέρος αυτής της χαρμόσυνης στιγμής.

Ευχόμαστε στον Φιορίν και την οικογένειά του υγεία, ευτυχία και κάθε ευλογία, καθώς ξεκινούν αυτό το όμορφο νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ