Χιμένεθ: «Προτιμώ να κερδίζω πέντε ματς 1-0, παρά ένα ματς 5-0»

Δημοσιεύθηκε 4:49 μμ Ενημερώθηκε 5:17 μμ
Χιμένεθ: «Προτιμώ να κερδίζω πέντε ματς 1-0, παρά ένα ματς 5-0»
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μανόλο Χιμένεθ προέβη σε συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο ΓΣΠ η ώρα 10 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Επίσης στην διάσκεψη τύπου στο ΓΣΠ μαζί με τον τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων εκπροσώπησε την ομάδα του και ο Ματέο Σούσιτς ο οποίος μίλησε για την αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Μανόλο Χιμένεθ:

«Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι έχουν πολύ καλές δυνατότητες.»

Για την προετοιμασία του παιχνιδιού: « Οι οπαδοί μας περιμένουν τα καλύτερα από εμάς. Η σημασία της αυριανής νίκης είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε αφοσιωμένοι και θέλουμε να δώσουμε χαρά σε αυτούς. Ένα παιχνίδι μπορεί να έχει τρία αποτελέσματα, ανάλογα το πώς θα πάει, αυτό που δεν διαπραγματευώμαστε είναι η θέληση για νίκη των παικτών μας.»

Σχόλιο για το πως είδε τους παίκτες του απέναντι στην Ομ. Αραδίππου: «Η καλύτερη ψυχολογία και το καλύτερο φάρμακο είναι η νίκη. Προτιμώ να κερδίζω πέντε μας με 1-0 παρά ένα ματς με 5-0. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι ότι οι παίκτες άξιζαν τη νίκη και την κατέκτησαν και είναι πρόιον δική τους προσπάθεια, όχι δικής μου. Αυτό που κρατώ από αυτά τα παιχνίδια, είναι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται. Δεν είμαι εγώ προπονητής του στυλ που θέλω να παίζω με 11 παίκτες, δεν έχει σημασία μόνο αυτοί που αρχίζουν τον αγώνα, αλλά και αυτοί που τον τελειώνουν.»

Αν είχε την ευκαιρία θα άλλαζε την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας: «Είμαι ένας από αυτούς που λένε ότι πρέπει να ζεις το παρόν και είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το αύριο. Έχουμε 8-9 παίκτες εκτός της λίστας. Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε όλους τους παίκτες στη λίστα και στη διάθεσή μας.»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα και τον Μάγερ: «Περιμένουμε την επιστροφή του Τάσου Δώνη, είναι κοντά για να επιστρέψει. Υπάρχουν παίκτες που θα είναι κι άλλο καιρό έξω όμως είναι ζήτημα χρόνου να επιστρέψουν. Όσο αφορά τον Μάγιερ τον γνωρίζω από τότε που έπαιζε στην Σάλκε. Έχω μελετήσει την σύγχρονη ιστορία του κάθε παίκτη. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο οποίος φέτος είναι άτυχος γιατί έχασε την προετοιμασία της ομάδας και έμεινε πίσω, πιστεύουμε σε αυτόν όπως και στους συμπαίκτες του, και τον περιμένουμε. Υπήρξα παίκτης και ξέρω ότι η φανέλα ματώνεται στις προπονήσεις».

Για τον Ελ Αραμπί: « Είναι 37 και αγωνίζεται σαν 25αρής. Είναι σπεσιαλίστας στα γκολ και η αλήθεια έχω υποφέρει απ' αυτή την ειδικότητα του όταν ήταν στον Ολυμπιακό, τώρα θα προσπαθήσω να τον απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται»

Ο Ματέο Σούσιτς ανάφερε:

«Είμαι σίγουρος ότι θα καλό παιχνίδι, είμαστε σε καλή διάθεση έχοντας νέο προπονητή. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Μπόρατς.»

Για το αν βοήθησε την ομάδα του με πληροφορίες για την Μπόρατς: "Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο της χώρας μου αλλά σήμερα δεν υπάρχουν μυστικά στο ποδόσφαιρο λόγω του ίντερνετ. Από το 2021 υπάρχει μεγάλη βελτίωση στις Βοσνίκες ομάδες. Οι παίκτες της Μπόρατς απέκτησαν εμπειρία ένα καλό προπονητή και έχουν κάλους παίκτες Το μόνο σίγουρο ότι δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε.»

Υπήρχε υποτίμηση κόντρα στην Σάμροκ: «Όχι δεν θεωρώ ότι υποτιμήσαμε την Σάμροκ. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και εκεί που έπρεπε να το τελειώσουμε και δεν το κάναμε. Αυτό είναι που πρέπει να έχουμε κατά νου στον αυριανό αγώνα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ