Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πετρούσεβ στον Ερυθρό Αστέρα

Δημοσιεύθηκε 4:05 μμ
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πετρούσεβ στον Ερυθρό Αστέρα
EUROLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα φοράει και επισήμως μέχρι το τέλος της σεζόν ο Φιλίπ Πετρούσεβ (24 χρονών, 2.11 μέτρα), αφού ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σέρβου στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Το σίριαλ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι τελείωσε. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε επίσημα για την παραχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού για την τρέχουσα σεζόν.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο ρόλος του Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό θα περιοριζόταν αισθητά μετά την επιστροφή των Φαλ και Μιλουτίνοφ στη δράση και έτσι οι Πειραιώτες αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος έχει τεράστια ανάγκη από ψηλούς, μετά και τον τραυματισμό του Μπολομπόι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ