Tα «κρύα ντους» φέρνουν παγωμάρα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 3:22 μμ
Tα «κρύα ντους» φέρνουν παγωμάρα
Αυτό που προβλημάτισε στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης ήταν περισσότερο ο τρόπος που ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ.

Δεν υπήρξε καθόλου προσπάθεια και αυτό έφερε και μουρμούρα προς το πρόσωπο του Γιάννου Οκκά. Η διοίκηση τον στηρίζει και αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια εμφανής αλλαγή.

Η «Κυρία» σε εφτά ματς μετρά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η συγκομιδή των οκτώ βαθμών ασφαλώς και δεν ικανοποιεί. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τα «κρύα ντους» μιας και μετά από νίκες, ακουλουθούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Πρέπει όμως να βγάλει αντίδραση και καλείται να το πράξει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Με το κοινό στο πλευρό της, θα προσπαθήσει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και να παραμείνει εντός στόχων. Γιατί ήδη έχει χαθεί έδαφος. Δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας ο Ανδρέας Χρυσοστόμου. Επίσης, ο Μλάντοβιτς έχει θλάση και θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ενώ μάλλον θα είναι εκτός και ο Ρόγκουλιτς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ