Φήμες πως ο Τσάβι μπορεί να αντικαταστήσει τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ!

Δημοσιεύθηκε 2:53 μμ
Φήμες πως ο Τσάβι μπορεί να αντικαταστήσει τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ!
Ο Τσάβι Ερνάντες, φαίνεται να είναι ένας από τους επικρατέστερους στόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αντικαταστήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο του συλλόγου, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συζητήσεις τους τελευταίους μήνες.

Ο Τσάβι μετά την απομάκρυνση του από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γνώμονα τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, προετοιμάζει την επόμενη κίνηση σε περίπτωση απομάκρυνσης του Ολλανδού τεχνικού, παρότι αυτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail Sport λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα έγινε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στη Βαρκελώνη, η οποία δεν ήταν η μοναδική. Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες η επικοινωνία του Τσάβι με τη διοίκηση φαίνεται να είναι συχνή.

Μένει μόνο να φανεί, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρει τον κατάλληλο για αντικαταστάτη του Έρικ Τεν Χαγκ και γενικώς, αν έχει πάρει την απόφαση να τον απολύσει, πράγμα που δεν φαίνεται φυσικά απλό, για δύο λόγος... Τόσο για την υψηλή του αποζημίωση, που «αγγίζει» τα 18 εκατομμύρια, όσο και εξαιτίας της νίκης που πραγματοποίησε με ανατροπή, απέναντι στην Μπρέντφορντ.

england365.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ