Καρσέδο: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Δημοσιεύθηκε 12:31 μμ
Καρσέδο: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ενόψει του αυριανού (24/10-22:00) αγώνα με την Χάιντεχάιμ για την 2η αγωνιστική του League Phase του Conference League. 

Διαβάστε όσα είπε ο Ισπανός προπονητής της Πάφος FC:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα από ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας μας για τη League Phase και προερχόμενοι από τη νίκη κόντρα στην Πετροκούμπ, πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρο πως αυτή η ομάδα έχει κάτι μεγάλο, σίγουρα είναι καλύτερη. Είναι μία πρόκληση για εμάς και όλοι μαζί θέλουμε και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για το πλάνο του: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή και δύσκολη ομάδα, αλλά δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα ματς και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε βαθμολογικό κέρδος».

Για το αν θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση η ομάδα του, αλλά και για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία μέχρι το που θα φτάσει η ομάδα μου στη διοργάνωση. Έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον αυριανό αγώνα, όπου όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Βρισκόμαστε εδώ που είμαστε με βάση σχεδίου. Ο στόχος που είχαμε βάλει, όταν κτίζαμε την ομάδα το καλοκαίρι, ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Κτίσαμε μία ομάδα που έχει πολλές επιλογές. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ιβάν Σούνιτς ο οποίος είπε: «Όπως είπε και ο προπονητής, είμαστε ενθουσιασμένοι. Το εμπόδιο είναι μεγάλο, αλλά αγωνιζόμαστε μπροστά στον κόσμο μας. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί, μπορούμε να κτυπήσουμε το παιχνίδι».

Για το κίνητρο των παικτών: «Είναι οι εμπειρίες του κάθε ποδοσφαιριστή από τέτοια παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σπρώξιμο. Θεωρώ πως είναι το πιο εύκολο να πάρουμε ώθηση. Προσωπικά έχω αρκετή εμπειρία από την Μπουντεσλίγκα, γιατί έπαιξα ένα χρόνο εκεί και γνωρίζω καλά τις ομάδες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μπορούμε να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος πως αν είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, θα έχουμε βαθμολογικό κέρδος».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ