Ταλαιπωρία για Ομόνοια, άλλαξε το πλάνο ενόψει Χαρτς

Δημοσιεύθηκε 12:26 μμ
Ταλαιπωρία για Ομόνοια, άλλαξε το πλάνο ενόψει Χαρτς
Αλλαγή στην προγραμματισμένη αναχώρηση της αποστολής της Ομόνοιας για το Εδιμβούργο ενόψει του αγώνα με την Χαρτς...

Η αποστολή των πρασίνων αναχώρησε λίγο μετά τις 11:00 αντί στις 09:00. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξει η ώρα τόσο της προπόνησης, όσο και της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου του Νταμπράουσκας.

Έτσι η διάσκεψη θα γίνει στις 20:45 ώρα Κύπρου και η προπόνηση στις 21:30 ώρα Κύπρου.

την αποστολή απαρτίζουν οι: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοϊζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου και Αλιούμ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ