Να την «κτυπήσει» εκεί που… πονάει

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 10:44 πμ
Να την «κτυπήσει» εκεί που… πονάει
Λίγες ώρες απέμειναν για τη δεύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση της Πάφου στη League Phase του Conference απέναντι στη γερμανική Χάιντενχαϊμ στο στάδιο «Άλφαμεγα» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Στην πρώτη, τα πήγε περίφημα, αποσπώντας διπλό με εμφατικό τρόπο από την Πετροκούμπ στη Μολδαβία (1-4). Και με νέα νίκη, θα βάλει γερή υποψηφιότητα πρόκρισης στον επόμενο γύρο, αν και είναι νωρίς ακόμη και θα χρειαστούν και άλλες υπερβάσεις.

Η παφιακή ομάδα έχει φανερώσει τις επιθετικές της αρετές σε αυτά τα 17 παιχνίδια που έχει δώσει σε Κύπρο και Ευρώπη. Σκόραρε συνολικά 37 γκολ. Και για να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα από μία ομάδα που παίζει σε προηγμένο πρωτάθλημα, το σημαντικό είναι να αξιοποιήσει τα προτερήματά της και παράλληλα να «κτυπήσει» τον αντίπαλο εκεί που… πονάει. Σε εφτά αγώνες στην Μπουντεσλίγκα, η Χάιντενχαϊμ δέχθηκε 11 γκολ, ενώ σε τρία ματς στην Ευρώπη (δύο στα προκριματικά και το ένα της πρεμιέρας) παραβιάστηκε η εστία της άλλες τέσσερις φορές. Συνολικά, σε δέκα αγώνες δέχθηκε 15 γκολ που αντιστοιχεί σε 1,5 γκολ ανά παιχνίδι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θα γίνουν αλλαγές από τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Το ρόστερ είναι τόσο ποιοτικό κάτι που δίνει την ευελιξία στον Ισπανό τεχνικό να πράξει ό,τι έχει στο μυαλό του χωρίς πολλά ρίσκα. Το θετικό μάλιστα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου, η ώρα και πάλι δεν είναι... βολική (22:00), όμως εκτιμάται πως θα ξεπεράσουν τις 3.000.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ