Champions League: Ντερμπάρα Μπαρτσελόνα-Μπάγερν στον αστερισμό του Φλικ

Δημοσιεύθηκε 23.10.2024 Ενημερώθηκε 9:02 πμ
Champions League: Ντερμπάρα Μπαρτσελόνα-Μπάγερν στον αστερισμό του Φλικ
Όλα τα βλέμματα στη 2η μέρα της 3ης αγωνιστικής του Champions League είναι στραμμένα στη Βαρκελώνη, όπου ο η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν, με τον Φλικ να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του.

Στη δεύτερη μέρα της 3ης αγωνιστικής του Champions League ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, σε ένα ματς ιδιαίτερων συνθηκών.

Όχι μόνο γιατί οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να μην φύγουν με σκυμμένο κεφάλι κόντρα στους Βαυαρούς από το 2015, έχοντας χάσει τα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά κι επειδή η Μπάγερν θα βρει μπροστά της τον πιο επιτυχημένο προπονητή που είχε την τελευταία δεκαετία.

Ο λόγος για τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος όντας τεχνικός της ομάδας του Μονάχου κατέκτησε το Champions League το 2020, έχοντας προηγουμένως αποκλείσει την τωρινή του ομάδα στα προημιτελικά με την αξέχαστη νίκη 8-2!

Πλέον ο Γερμανός προπονητής έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή Μπαρτσελόνα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι πρώτη στη La Liga. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει μία νίκη και μία ήττα και το ματς κόντρα στους Βαυαρούς αποτελεί ένα καλό κρας τεστ για τους Καταλανούς, για τους οποίους έχουν επιστρέψει οι Όλμο και Γκάβι.

Την ίδια συγκομιδή έχει και η Μπάγερν (3 βαθμούς), που θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την Άστον Βίλα και να διευρύνει το σερί της κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Πέρα από το ματς στη Βαρκελώνη, η βραδιά έχει και άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με την Μπενφίκα και τον Βαγγέλη Παυλίδη να υποδέχεται τη Φέγενορντ του Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, ενώ την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Λιλ και η Λειψία τη Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ είναι ακλόνητα φαβορί απέναντι σε Σπάρτα Πράγας και Γιανγκ Μπόις, ενώ Σάλτσμπουργκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. Νωρίτερα η Αταλάντα υποδέχεται την Σέλτικ και η έκπληξη μέχρι τώρα του Champions League, Μπρεστ, τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Τρίτη 22/10:

Μίλαν-Κλαμπ Μπριζ 3-1

Μονακό-Ερυθρός Αστέρας 5-1

Άρσεναλ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0

Άστον Βίλα-Μπολόνια 2-0

Γιουβέντους-Στουτγάρδη 0-1

Παρί Σεν Ζερμέν-Αϊντχόφεν 1-1

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ 5-2

Στουρμ Γκρατς-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-2

Τζιρόνα-Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0

Τετάρτη 23/10

Αταλάντα-Σέλτικ (19.45)

Μπρεστ-Λεβερκούζεν (19.45)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λιλ (22.00)

Γιουνγκ Μπόις-Ίντερ (22.00)

Λειψία-Λίβερπουλ (22.00)

Μάντσεστερ Σίτι-Σπάρτα Πράγας (22.00)

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου (22.00)

Μπενφίκα-Φέγενορντ (22.00)

Ζάλτσμπουργκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (22.00)

Η βαθμολογία του Champions League

SPORT-FM.GR

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ