Η ενδεκάδα του Γιανέφσκι στο ντεμπούτο του

Δημοσιεύθηκε 21.10.2024
Η ενδεκάδα του Γιανέφσκι στο ντεμπούτο του

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας κάνει ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (19:00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Βορειομακεδόνας προπονητής προχώρησε σε μόνο μία αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του Χριστόδουλου Χριστοδούλου (κόντρα στην Ανόρθωση), με τον Λέτσιακς να παίρνει φανέλα βασικού και τον Λέουκο να μένει στον πάγκο.

Μπόλικες οι απουσίες για τους ερυθρολεύκους με τους Καρλίτος, Βίκτωρος, Παπαγεωργίου (τραυματίες), Φράγκο (ενοχλήσεις) και Ντουρμισάι (τιμωρημένος) να είναι εκτός αποστολής, ενώ επέστρεψαν οι Ντιακιτέ και Ασεβέδο.

Η ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνας: Μελίσσας, Σεργίου, Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Λέτσιακς, Μπεχαράνο, Μιγκελίτο, Γκμπελέ, Νάρσινγκ, Φερνάντεθ, Βέλλιος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Άντος, Καλανίδης, Λέουκο, Ντιακιτέ, Ασεβέδο, Κουμπαρή, Κατσιαρής, Κοντόπουλος, Μπαχάσα, Προκοπίου, Μαυρουδής και Σπυριδάκης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ