Στο χέρι της να εκτοξευθεί

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 4:53 μμ
Στο χέρι της να εκτοξευθεί

Έκλεισε εκπληκτικά η Πάφος FC το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος και στους έξι αγώνες μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Αυτό την έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς μπροστά από τον Άρη, την ομάδα από την οποία είχε την απώλεια βαθμών.

Με την επανέναρξη, το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει μία τριάδα αγώνων στους οποίους μπαίνει ως μεγάλο φαβορί. Συγκεκριμένα, θα υποδεχθεί την Καρμιώτισσα (19/10, 19:00), ακολούθως θα πάει στην Περιστερώνα για να παίξει με την Ομόνοια 29ης Μαΐου και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την Ομόνοια Αραδίππου, πριν πάει στη Λεμεσό για να παίξει με τον Απόλλωνα.

Είναι λοιπόν στο χέρι της να… εκτοξευθεί και άλλο, νοουμένου πως σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές, κάποιες από τις συνδιεκδικήτριες της θα παίξουν αναμεταξύ τους. To θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα επιστρέφει από τιμωρία και ο Ντράγκομιρ αυξάνοντας τις επιλογές.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ