Είκοσι χρόνια από το ντεμπούτο του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Δημοσιεύθηκε 4:24 μμ
Είκοσι χρόνια από το ντεμπούτο του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (16/10) από την ημέρα που ο Λιονέλ Μέσι συστήθηκε επίσημα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη Μπαρτσελόνα.

Ήταν μία ημέρα σαν σήμερα το 2004, όταν ο Λιονέλ Μέσι, σε ηλικία 17 ετών, 3 μηνών και 22 ημερών, έκανε-με προπονητή τον Φρανκ Ράικαρντ- το ντεμπούτο του με τους Καταλανούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εσπανιόλ για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Μπήκε το 82ο λεπτό της αναμέτρησης αντικαθιστώντας τον Ντέκο και έκτοτε μέτρησε με τους Καταλανούς: 778 εμφανίσεις (οι περισσότερες), σημείωσε 672 γκολ (τα περισσότερα), έδωσε 303 ασίστ (οι περισσότερες), κατέκτησε 35 τρόπαια (τα περισσότερα), έκανε 48 χατ τρικ (τα περισσότερα) και αναδείχθηκε 8 φορές πρώτος σκόρερ (οι περισσότερες).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ