Ο Γιάννης επέστρεψε... σπίτι του!

Δημοσιεύθηκε 3:50 μμ
Ο Γιάννης επέστρεψε... σπίτι του!
Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι στη Θεσσαλονίκη από τις 10/10, μετά τις θεραπείες του στην Αμερική και μάλιστα είχε την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι μέσα στην Τούμπα!

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης και η οικογένεια του ταξίδεψαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μέσω Φρανκφούρτης έφτασαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είναι γνωστό, χάρη στις ενέργειες και την στήριξη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ο μικρός φίλος του «Δικεφάλου» μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των φυσιοθεραπειών στο «Saint Louis Children’s Hospital» στo Μιζούρι των ΗΠΑ.

Πλέον, ο μικρός Γιαννάκης, ο φίλος του ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται και πάλι μέσα στο... σπίτι του, την Τούμπα! Αναρτώντας φωτογραφίες στα Mέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγραψε: «Επέστρεψα σπίτι μου».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ