Ο άτυχος Δημήτρης Χριστοφή

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 3:00 μμ
Ο άτυχος Δημήτρης Χριστοφή

Δεν τον εγκαταλείπει φέτος η ατυχία τον Δημήτρη Χριστοφή που λόγω τραυματισμού βρίσκεται εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο ακραίος μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε στην προετοιμασία, θα μείνει εκτός δράσης για ακόμη τρεις εβδομάδες. Ο Μπαντία ήθελε πολύ τον Χριστοφή για να του προσφέρει ακόμη μία έμπειρη λύση, αλλά είναι υποχρεωμένος να τον περιμένει μέχρι να αποθεραπευτεί. Από την πλευρά του ο Χριστοφή φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος και να βοηθήσει τον Εθνικό να υλοποιήσει τους στόχους του.

Ο Μπαντία προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο Δασάκι (16:30), σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο ο Εθνικός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Η βαριά ήττα και συντριβή από την ΑΕΛ με 5-2, ταρακούνησε όλη την ομάδα. Εκτός λόγω καρτών είναι ο Οφόρι και τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Πεχλιβάνης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ