Ο Κάναντι... πληρώνει την απειθαρχία Γκούτμαν

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 2:37 μμ
Ο Κάναντι... πληρώνει την απειθαρχία Γκούτμαν

Είναι γνωστό ότι με τον Όρι Γκούτμαν στον πάγκο η Ένωση είχε θέματα απειθαρχίας με αποκορύφωμα τις πολλές κίτρινες αλλά και κόκκινες κάρτες. Αυτή την απειθαρχία του Ισραηλινού τεχνικού βρήκε άμεσα μπροστά του ο νέος προπονητής Νταμίρ Κάναντι. Με τις λόγω απειθαρχίας απουσίες μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το εμπόδιο για τον Κάναντι.

Χωρίς τέσσερις

Λόγω, λοιπόν, αυτής της απειθαρχίας ο Αυστριακός τεχνικός είναι αναγκασμένος να πάει στο ντεμπούτο του χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ομόνοια ο Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεση του τους Σαμ και Μεντί που αποβλήθηκαν με την Πάφο και τους Γκότλιεπ και Χούνγκενχουτ που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Συνεπώς ο νέος προπονητής των βυσσινί είναι αναγκασμένος να παρουσιάσει με αρκετές αλλαγές την πρώτη του ενδεκάδα.

Χριστοφή και Γιαντσούκοβιτς

Οι Χριστοφή και Γιαντσούκοβιτς είναι κανονικά στο πλάνο του Κάναντι. Ο Χριστοφή συμπλήρωσε κίτρινες και επιλέχθηκε να μείνει εκτός από το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιατσούκοβιτς που αποβλήθηκε με την Πάφο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ