Οι τραυματισμοί φέρνουν αποσταθεροποίηση

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 2:09 μμ Ενημερώθηκε 2:35 μμ
Οι τραυματισμοί φέρνουν αποσταθεροποίηση

Ο Απόλλωνας από την αρχή της σεζόν δεν βρήκε την... υγειά του όσον αφορά τους τραυματισμούς. Η αρχή έγινε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον Ντιόν, ενώ ο Χάμπος Κυριάκου μπήκε στα πιτς από τη 2η αγωνιστική και μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του. Πέραν τούτου, με το καλημέρα προέκυψαν και προβλήματα τιμωριών, με τον Ντ΄ Αλμέιδα να λείπει για δύο ματς. Ο Άντριαν Γκούλα στη συνέχεια είδε και άλλους παίκτες να... εγγράφονται στο ιατρικό δελτίο. Όπως οι Ζμέρχαλ, Μπολί, Σαγκάλ, Μαλεκκίδης και Σπόλιαριτς.

Επιπρόσθετα, ήρθε και το μεγάλο πλήγμα με τον Μάρκες που θα χρειαστεί χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Σλοβάκου τεχνικού. Αυτό οι τραυματισμοί έχουν ως συνέπεια την αποσταθεροποίηση και φάνηκε κυρίως στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με Ένωση, όπου η νίκη ήρθε με την ψυχή στο στόμα και στην ήττα από την Καρμιώτισσα. Δεν υπάρχει ακόμη η συνοχή και αυτό κοστίζει. Το τεχνικό επιτελείο όμως επιβάλλεται να βρει τις λύσεις μέσα από ένα ποιοτικό ρόστερ ώστε να μην χαθούν άλλοι βαθμοί από τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες.

Στο μεταξύ, από σήμερα μπαίνει στα... βαθιά η προετοιμασία για τον κυριακάτικο (19:00) εντός έδρας αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ