Τα δύσκολα την κατάλληλη στιγμή

Δημοσιεύθηκε 2:54 μμ
Τα δύσκολα την κατάλληλη στιγμή
Έφτασε η στιγμή να δώσει συνεχόμενα ντέρμπι η ΑΕΚ. Η στιγμή να αποδείξει πως το νερό μπήκε στ΄αυλάκι με τον Χένινγκ Μπεργκ.

Η ομάδα της Λάρνακας πήγε στην διακοπή του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η νίκη στο ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ απογείωσε την ομάδα η οποία εκμεταλλεύεται πλέον το διάστημα της διακοπής έτσι ώστε να δουλέψει για την συνέχεια. Μία συνέχει πάντως εξίσου δύσκολη.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν το μεγάλο διπλό στη Λευκωσία. Αντιμετωπίζει κατά σειρά την Ανόρθωση εντός, την ΑΕΛ εκτός και τον Άρη εντός. Αυτή η τριάδα αγώνων έρχεται να κουμπώσει στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Μπεργκ.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ έχει μία ευκαιρία, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την «Κυρία», να χτίσει ένα νικηφόρο σερί αποδεικνύοντας πως η δουλειά του Μπεργκ στις προπονήσεις όντως έχει αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ