Το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής μας

Δημοσιεύθηκε 14.10.2024
Το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής μας
Στην Πρίστινα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Την Τρίτη, αντιμετωπίζει στο στάδιο Fatil Vokkri την ομάδα του Κοσόβου με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, παρά το ψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα. 

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας με προπόνηση στις 19:30 (ώρα Κύπρου) στο στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα ενώ θα προηγηθεί στις 19:00 η συνέντευξη τύπου του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή.

Η σημερινή, θα είναι ουσιαστικά και η μοναδική προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα. Το θετικό είναι πως από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Ρουμανία, δεν προέκυψε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Το σημερινό πρόγραμμα:

19:00 (ώρα Κύπρου): Συνέντευξη τύπου Εθνικής Κύπρου για τον αγώνα με το Κόσοβο

19:30 (ώρα Κύπρου): Προπόνηση Εθνικής Κύπρου / Fatil Vokkri Stadium / ανοικτή για 15 λεπτά

Ο αγώνας Κόσοβο - Κύπρος θα γίνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ