Ο Μαρμούς «ξέρανε» την Μπάγερν στο 90+4΄

Δημοσιεύθηκε 8:42 μμ
Ο Μαρμούς «ξέρανε» την Μπάγερν στο 90+4΄

Ανατροπή στην ανατροπή και τελικά... ισοπαλία μεταξύ της Άιντραχτ με την Μπάγερν (3-3), με τον «αφηνιασμένο» Μαρμούς να πληγώνει στο φινάλε την ομάδα του Κομπανί. Στην ισοβαθμία οι δύο ομάδες, ακολουθεί η Λειψία που πήρε τη νίκη στην έδρα της Χάιντενχαϊμ (0-1).

«Χορταστικό» ήταν το ματς στη Φρανκφούρτη μεταξύ της Άιντραχτ και της Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν είχε νικητή, μετά το ισόπαλο 3-3 για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Έξι γκολ και δύο ανατροπές είχε η αναμέτρηση, με το τέρμα του αφηνιασμένου Μαρμούς στο 90+4' να «κλέβει» από τους Βαυαρούς τη νίκη.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Κιμ να βρίσκει δίχτυα από κοντά, όμως η απάντηση των Αετών ήταν άμεση. Αρχικά ισοφάρισαν με το εύστοχο τετ-α-τετ του Μαρμούς στο 22' και πήραν το προβάδισμα με τον Εκιτικέ (35'), με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να μετατρέπεται σε δημιουργό. Μόλις τρία λεπτά κράτησε η χαρά των γηπεδούχων, αφού ο Ουπαμεκανό έκανε από κοντά το 2-2. Η δεύτερη ανατροπή στο ματς ήρθε στην επανάληψη και ανήκε στην Μπάγερν. Ο Ολίσε με υπέροχη ενέργεια νίκησε τον Σάντος μέσα από την περιοχή κάνοντας το 3-2 για την Μπάγερν. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Βαυαροί θα έφευγαν με τους τρεις βαθμούς και θα πατούσαν στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Μαρμούς φρόντισε ώστε αυτό να μην γίνει. Στο 90+4' έφυγε στην κόντρα, βγήκε απέναντι στον Νόιερ και εκτέλεσε τον Γερμανό τερματοφύλακα για το τελικό 3-3.

Το αποτέλεσμα αυτό βόλεψε τη Λειψία, η οποία νωρίτερα έφυγε από την έδρα της Χάιντενχαϊμ με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με την Μπάγερν στους 14 βαθμούς. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Οπεντά στο 59', ενώ παρά την πίεση των γηπεδούχων το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ