Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ με τρεις αλλαγές

Δημοσιεύθηκε 6:45 μμ Ενημερώθηκε 6:48 μμ
Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ με τρεις αλλαγές

Αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη έχει ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ που είναι το πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε τρεις αλλαγές προχώρησε ο Ζοσέ Ντομίνγκες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Σάμροκ καθώς οι Τσεμπάκ, Ντβάλι, Πίζι πήραν τις θέσεις των Κιντιγιά, Πέτροβιτς και Τεχέρα.

Τρεις οι διαφοροποιήσεις σε σχέση και με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ομόνοια 29Μ, με τους Κοσταντίνοφ, Αμπάνια και Μαρκίνιος αντί των Τεχέρα, Σαρφό και Κόρμπου.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Mπέλετς, Τσεμπάκ, Λαΐφης, Ντβάλι, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Αμπάνια, Πίζι, Μαρκίνιος, Εντονγκαλά, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Περέιρα, Πέτροβιτς, Σιπριάνο, Κιντιγιά, Πολυκάρπου, Σατσιάς, Τεχέρα, Μάγιερ, Μπα, Καττιρτζής, Κόρμπου και Ντράζιτς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ