Ο αθόρυβος αλλά υπερπολύτιμος Μακρής

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 1:30 μμ
Ο αθόρυβος αλλά υπερπολύτιμος Μακρής

Ο Ανδρέας Μακρής ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας αφού μπήκε ως αλλαγή και έπιασε από το... χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη. Μία επιτυχία που τη χρειαζόταν αφού οι συνεχόμενες ήττες, είχαν φέρει πολλά γκρίζα σύννεφα.

Με τρία δικά του γκολ, το 2-2 έγινε 5-2 και η Λεμεσιανή ομάδα πανηγύρισε μία σημαντική επιτυχία που της δίνει ηρεμία. Ο Μακρής είναι μία μονάδα που πολλοί δεν την υπολογίζουν. Όμως αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι διαθέτει το γκολ στο... αίμα του. Έφτασε τα τέσσερα γκολ, έχοντας δώσει και μία ασίστ ενώ και πέρσι έκλεισε τη σεζόν με εννιά γκολ.

Και πλέον ο Κόλμαν θα σκεφτεί ξανά πολύ σοβαρά αν θα τον αφήσει εκτός ενδεκάδας.

Η ΑΕΛ λοιπόν πάει στη διακοπή με χαμόγελα αλλά παράλληλα θα πρέπει να διορθώσει και πράγματα ώστε με την εναπέναρξη θα παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ