Ο Μουζακίτης παίζει, γιατί όχι ο Καττιρτζής;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 5:04 μμ Ενημερώθηκε 6:13 μμ
Ο Μουζακίτης παίζει, γιατί όχι ο Καττιρτζής;

Ο Χρίστος Μουζακίτης, στα 17 του χρόνια αρχίζει να καθιερώνεται στη βασική ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς και οι ειδικοί λένε ότι θα αφήσει εποχή! Στην Κύπρο, ο 18χρονος Παναγιώτης Καττιρτζής προσπαθεί εδώ κι έναν χρόνο να γίνει «βασική ρεζέρβα» στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως επιτυχία...

Την Πέμπτη το βράδι στο Δουβλίνο, λόγω της απουσίας κάποιων ξένων βασικών παικτών, ο προπονητής αναγκάστηκε κι έδωσε μισή ωρίτσα συμμετοχής στον Παναγιώτη. Κι εδώ που τα λέμε, ο νεαρός ήταν αυτός που έσωσε τις κατά τ’ αλλά λανθασμένες επιλογές του Ντομίνγκες.

Έτσι για να ξέρετε, ο Παναγιώτης Καττιρτζης από τα 17 του χρόνια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όμως δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής γιατί δεν ήταν ξένος ή γιατί δεν ξεπερνούσε τα 30 χρόνια, ήταν μόνο 18! Αντίθετα, κάποιοι άλλοι 22χρονοι και 23χρονοι ξένοι, παίρνουν ευκαιρίες κι ας μην ξέρουν όση μπάλα ξέρει ο Καττιρτζής.

Στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και σε άλλες κυπριακές ομάδες, χρειάζονται προπονητές που να τολμούν να δίνουν ίσες ευκαιρίες σε όλους και όχι προπονητές που αποφασίζουν με βάση τα θέλω της διοίκησης ή των οπαδών. Στην Κύπρο έχουμε μεγάλα ταλέντα, ειδικά οι ομάδες που διαθέτουν ακαδημίες με χίλια παιδιά! Αυτό που δεν έχουμε είναι προπονητές.

Φάνηκε με τον Καττιρτζή, φαίνεται και στις περιπτώσεις κι άλλων ομάδων που παρατάσσονται στο γήπεδο με 11 ξένους! Πώς ο Μουζακίτης στα 17 του χρόνια γίνεται θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα; Ακριβώς, γιατί ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίο προπονητή... Ελπίζουμε ότι ο Παναγιώτης θα καθιερωθεί κι αυτός στον ΑΠΟΕΛ και μαζί του όλοι οι άλλοι Παναγιώτηδες που ταλαιπωρούνται στις δεύτερες ομάδες αλλά και στις μικρές κατηγορίες...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ