Στατιστικό, όντως ενυπωσιακό για την Πάφος FC

Δημοσιεύθηκε 1:49 μμ
Στατιστικό, όντως ενυπωσιακό για την Πάφος FC

Είναι απίστευτη η επιθετικότητα που βγάζει η φετινή Πάφος στα παιχνίδια της. Κάτι που προφανώς συμβάλλει στην αποτελεσματικότητά της μπροστά στην αντίπαλη εστία. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την τεσσάρα στην Πετροκούπ εκτός έδρας, για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League, η ομάδα του Xουάν Κάρλος Καρσέδο έφτασε τα 33 γκολ σε 15 αγώνες φέτος σε Κύπρο και Ευρώπη.

Αναλογικά, η Πάφος σκοράρει 2,2 τέρματα ανά παιχνίδι. Στατιστικό όντως εντυπωσιακό. H Πάφος σκόραρε τρία γκολ και πάνω σε επτά παιχνίδια στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Η τεσσάρα στην Πετροκούπ είναι η τρίτη φέτος μετά τα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα και ΤΣΣΚΑ 1948.

ΨΑΛ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ