Φορτσάτη η Ομόνοια και με αέρα ευρωπαϊκό στη Λεμεσό με στόχο μία σπουδαία... απόδραση

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12:54 μμ
Φορτσάτη η Ομόνοια και με αέρα ευρωπαϊκό στη Λεμεσό με στόχο μία σπουδαία... απόδραση

Mε τον αέρα της πολύ καλής πρεμιέρας – από πλευράς αποτελέσματος (4-0) στη League Phase του Conference League, απέναντι στη Βίκινγκουρ, η Ομόνοια ταξιδεύει στη Λεμεσό για να παίξει με τον Άρη στάδιο «Αλφαμέγα». Το συγκρότημα της Λευκωσίας θέλει να κλείσει έναν κύκλο δύσκολων παιχνιδιών με τον καλύτερο τρόπο. H ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την ευρωπαϊκή επιτυχία και οι πράσινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ για να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μία από τις ανταγωνίστριες για τα πιο ψηλά δώματα της βαθμολογίας.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος πήρε άριστα με τις αλλαγές του στον αγώνα με τη Βίκινγκουρ, αφού Κακουλλής και Αλιούμ ήταν οι σκόρερ, ενώ θετική παρουσία είχαν επίσης Χαραλάμπους και Κούσουλος, ενδεχομένως να έχει στη διάθεσή του και τον Γιόβετιτς που βελτιώνει το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Δεδομένα εκτός είναι οι Στεπίνσκι (τιμωρημένος) και Σεμέδο (τραυματίας), όμως τόσο ο Κακουλλής όσο και ο Λοΐζου, μπορούν να τους καλύψουν επάξια. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Χαραλάμπους αντί του Εβάντρο. Μεσοαμυντικά δεν υπάρχει πρόθεση να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ