Η ενδεκάδα του Οκκά κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με τρεις αλλαγές

Δημοσιεύθηκε 5:47 μμ Ενημερώθηκε 6:00 μμ
Η ενδεκάδα του Οκκά κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με τρεις αλλαγές

Με στόχο τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να απομακρυνθεί από τα χαμηλά, η Ανόρθωση υποδέχεται στο «Α. Παπαδόπουλος» τη Νέα Σαλαμίνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τρεις αλλαγές παρατάσσει την ομάδα του στο βαρωσιώτικο ντέρμπι ο Γιάννης Οκκάς εν συγκρίσει με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος (με τον Εθνικό) καθώς οι Μλάντοβιτς, Χαραλάμπους και Ίλιεφ πήραν τις θέσεις των Ρόγκουλιτς, Παρούτη και Γκιούρτσο.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Ζίφκοβιτς, Κονσεϊσάο, Μουγκαμπί, Μλάντοβιτς, Χρυσόπουλος, Κίκο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Σ. Χαραλάμπους, Ίλιεφ, Λόπες.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μιλοσάβλιεβιτς, Κεραυνός, Θεοδώρου, Σπόλιαριτς, Ρόγκουλιτς, Παρούτης, Κριχόβιακ, Σταμούλης, Γκιούρτσο, Τεϊσέιρα, Μάρκου, Ε. Χαραλάμπους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ