Χρειάζεται φρεσκάρισμα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 4:08 μμ Ενημερώθηκε 4:09 μμ
Χρειάζεται φρεσκάρισμα

Στην Ομόνοια από την πρώτη κιόλας στιγμή έβαλαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την ήττα από την Ανόρθωση (1-0). Πολύ δύσκολα μία ομάδα μπορεί να πάει αήττητη σε ολόκληρη τη σεζόν, επομένως το αρνητικό αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή θα ερχόταν. Οι πράσινοι αυτό που καλούνται να κάνουν είναι να καταφέρουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να διαγράψουν εντελώς αυτό που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Συνεπώς το ντέρμπι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή (27/09, 19:00) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ως προς το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στο ΓΣΠ. Όσον αφορά τον Λιθουανό, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του. Θυμίζουμε πως μαζί με το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ξεκινά ένας κύκλος συνεχόμενων αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα μετά την ΑΕΛ ακολουθούν τα παιχνίδια με Βίκινγκουρ εντός και Άρη εκτός, μέχρι να πάνε οι ομάδες στην επόμενη διακοπή. Η Ομόνοια θα δώσει αυτά τα τρία παιχνίδια σε διάστημα δέκα ημερών.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως ο Νταμπράουσκας θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του έτσι ώστε να πάρει το μέγιστο από το απαιτητικό αυτό πρόγραμμα. Ποδοσφαιριστές, για παράδειγμα, όπως οι Σεμέδο, Μάριτς, Σίμιτς, Χαμάς, Κουλιμπαλί ενδεχομένως να χρειάζονται ανάσες. Το δεδομένο είναι πάντως πως η ομάδα της Λευκωσίας έχει στο ρόστερ της παίκτες που μπορούν επάξια να καλύψουν τα κενά των λεγόμενων βασικών. Η επιλογή των έντεκα πρώτων στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα μας δείξει πάντως πράγματα όσον αφορά τις σκέψεις του προπονητή του τριφυλλιού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ