Τι είναι το μέταλλο και τι το ποιοτικό βάθος στο ρόστερ 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 5:26 μμ
Τι είναι το μέταλλο και τι το ποιοτικό βάθος στο ρόστερ 
Η Πάφος κατάφερε να απορροφήσει ως οργανισμός τα οκτώ γκολ που δέχτηκε από την Έλφσμποργκ στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα. Μαζί με τα γκολ, απορρόφησε ξανά την μουρμούρα αλλά και τα χιλιάδες «χαχα» κάτω από σχετικά άρθρα

Η Πάφος FC από την περσινή σεζόν ξεκίνησε την δημιουργία του μετάλλου - πρωταθλητή. Όταν ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, φλέρταρε από νωρίς με edit σκουρόχρωμες φωτογραφίες που είχαν φόντο ραγισμένο γυαλί και τον Ρομάν Ντουμπόφ... Υπό τα μουρμουρητά των οπαδών της ομάδας οι οποίοι ενίοτε θεωρούσαν πως είναι θέμα χρόνο να πει adios, o Ισπανός προπονητής πήγε στο τέλος της σεζόν την ομάδα του στο ΓΣΠ και πανηγύρισε επιβλητικά μία νίκη στον τελικό του κυπέλλου με την Ομόνοια. Κανείς από αυτούς τους οπαδούς δεν πίστευε πως θα έρθει τόσο εύκολα ο πρώτος τίτλος αυτής της ομάδας. Ούτε ένας.

Εκείνο το απόγευμα η Πάφος παρουσίασε δειλά δειλά τον χαρακτήρα της, το μέταλλο της. Κι αν τότε, λίγοι το έβλεπαν να έρχεται, τώρα το κοιτάζουν καθαρά και είναι μπροστά τους. Η Πάφος κατάφερε να απορροφήσει ως οργανισμός τα οκτώ γκολ που δέχτηκε από την Έλφσμποργκ στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα. Μαζί με τα γκολ, απορρόφησε ξανά την μουρμούρα αλλά και τα χιλιάδες «χαχα» κάτω από αρκετά άρθρα που αναφέρονταν στα δύο ματς με τους Σουηδούς και τον αποκλεισμό γενικότερα.

Η Πάφος στη συνέχεια, έχοντας μάλλον διάθεση να τρολάρει άπαντες, έχασε στα πρώτα ματς με την Ζάλγκιρις, την ΤΣΣΚΑ 1948 και την Κλουζ. Και στις τρεις, στον επαναληπτικό έβαλε 10 γκολ! Πήρε τρεις προκρίσεις και με μπροστάρη τον προπονητή της, έκλεισε άλλα τόσα στόματα.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα» της παφίτικης ανατροπής, η περσινή κυπελλούχος, ήταν πίσω στο σκορ δέκα λεπτά πριν τον φινάλε και βρέθηκε μία ανάσα από την πρώτη της ήττα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο έβαλε τις βάσεις για άλλη μία ανατροπή. Πως; Χρησιμοποιώντας το ποιοτικό της βάθος στο ρόστερ. Ο Ζάζα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ σκόραρε δύο γκολ μπαίνοντας στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 46΄. Ο Άντερσον ο οποίος «τέλειωσε» το ντέρμπι, μπήκε αλλαγή στο 72΄. Αυτός ο ποδοσφαιριστής, μπήκε αλλαγή στο 46΄του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα και σκόραρε στο 63΄. Με την Ανόρθωση μπήκε στο 57΄ μαζί με τον Νατέλ και σκόραρε στο 59΄. Ο Νατέλ έδωσε την ασίστ. Στο ματς με την ΑΕΚ, ο Άντερσον μπήκε αλλαγή στο 59΄και σκόραρε στο 66΄. Αυτά όσον αφορά μόνο πρωτάθλημα.

Το πλέον ισχυρό τεστ για το μέταλλο και το βάθος στο ρόστερ αυτής της ομάδας ξεκινά οσονούπω. Με τα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και αυτά της Ευρώπης. Εδώ όπου ο Καρσέδο θα καλεστεί να διαχειριστεί το ρόστερ του, να απορροφήσει εκ νέου ενδεχόμενες αποτυχίες και να κρατήσει μία σταθερά όσον αφορά τον μεγάλο στόχο της φετινής Πάφου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε τι χρειάζεται μία ομάδα για να πάρει ένα πρωτάθλημα μετά από μία μακρά σεζόν; Μέταλλο και βάθος στο ρόστερ της…

Η εν λόγω ανάλυση έγινε στον αέρα του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και 97.6 και την εκπομπή «Ντέρμπι» τη Δευτέρα 23/9.

* Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Φταίτε εσείς, φταίμε κι εμείς!

Φταίτε εσείς, φταίμε κι εμείς!

Φταίτε εσείς, φταίμε κι εμείς!

Με την Καρολίνα έπρεπε να ασχοληθούμε και όχι με τους κάφρους

Με την Καρολίνα έπρεπε να ασχοληθούμε και όχι με τους κάφρους

Με την Καρολίνα έπρεπε να ασχοληθούμε και όχι με τους κάφρους

Τι μαρτύριο περνούν οι Evertonias…

Τι μαρτύριο περνούν οι Evertonias…

Τι μαρτύριο περνούν οι Evertonias…