Nεϊμάρ: Πότε θα επιστρέψει;

Δημοσιεύθηκε 3:31 μμ
Nεϊμάρ: Πότε θα επιστρέψει;

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας από τη ρήξη χιαστού και μηνίσκου, που υπέστη τον Οκτώβριο του 2023, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο 32χρονος διασήμος Βραζιλιάνος επιθετικός ξεκίνησε προπονήσεις τον Ιούλιο για πρώτη φορά με μπάλα στο Ριάντ με προσωπικό προπονητή και ελπίζει πως σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αλ Χιλάλ, αλλά οι εκτιμήσεις δεν είναι αισιόδοξες.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς: «Ο Νεϊμάρ είναι ο σταρ της ομάδας, αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει. Σίγουρα θα χρειαστεί ακόμη χρόνο, ίσως μήνες, για να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα και να είναι έτοιμος να παίξει», τόνισε σχετικά ο Πορτογάλος κόουτς.

Να σημειωθεί πως ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη Βραζιλία τον περασμένο Νοέμβριο, προκειμένου ν’ αποκατασταθεί ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στις 17 Οκτωβρίου, στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ