Πάει για άλλο ένα παράσημο στο γήπεδο που... γουστάρει

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 9:32 πμ
Πάει για άλλο ένα παράσημο στο γήπεδο που... γουστάρει

Άλλο ένα παράσημο στη νεότερη ιστορία της θέλει να πάρει η Πάφος FC παίζοντας απόψε (20:30) στο στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα του Σούπερ Καπ. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, του πρώτου τροπαίου στην ιστορία της, αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία που ακολούθησε με κατάληξη την παρθενική συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους και δη σε αυτούς του Conference League, η παφιακή ομάδα θέλει να βροντοφωνάξει ξανά πόσο έχει μεγαλώσει. Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνει από ακόμη έναν τίτλο και μάλιστα απέναντι στον περσινό πρωταθλητή κι εκ των ομάδων που θα ανταγωνιστεί στην τρέχουσα σεζόν για το ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση.

Γήπεδο που... γουστάρει

Η παφιακή ομάδα θα κληθεί να πετύχει κι αυτή τη διάκριση σε ένα γήπεδο στο οποίο πέτυχε μοναδικές στιγμές στην τρέχουσα σεζόν. Εκεί ευτύχησε να πετύχει μεγάλες ανατροπές στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και να πάρει επικές προκρίσεις, κερδίζοντας κατά σειρά τις Ζαλγκίρις (3-0), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (4-0) και Κλουζ (3-0) και μάλιστα ρίχοντας τριάρες και τεσσάρες (σ.σ. με τις δυο πρώτες η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση).

Επιπρόσθετα, προ ημερών έκανε νέα ανατροπή, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ (3-1), με την οποία παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς απώλειες μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών. Στα αγωνιστικά, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο δεν υπολογίζει στους Κίνα, Σίλβα, Τανλόνγκο, Μπουκαμίρ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αφού εντάχθηκαν στο ρόστερ των κυπελλούχων μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Τέλος στο αρνητικό σερί

Επιπρόσθετο κίνητρο για την Πάφος είναι να μπορέσει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2021-22. Στις δυο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους σε οκτώ συναπαντήματα η παφιακή ομάδα δεν πανηγύρισε σε κανένα τη νίκη. Πέρσι μάλιστα ηττήθηκε και στα τέσσερα ματς, ενώ πρόπερσι έχασε στο ένα και στα άλλα τρία παιχνίδια ήρθε ισοπαλία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ