Με φόρα για το 15ο!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 25.9.2024 Ενημερώθηκε 9:37 πμ
Με φόρα για το 15ο!

Έναν τίτλο που έχει διεκδικήσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα, ευρισκόμενο στη δεύτερη θέση των κατακτήσεων, κυνηγάει απόψε (20:30) ο ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στην Πάφος. Οι γαλαζοκίτρινοι τις προηγούμενες 29 συμμετοχές στον αγώνα μεταξύ πρωταθλήτριας και κυπελλούχου πήραν την κούπα 14 φορές και έχουν τρεις λιγότερες κατακτήσεις από την Ομόνοια που είναι η πολυνίκης του θεσμού με 17 τίτλους (σε 24 συμμετοχές). Η τελευταία κατάκτηση για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας χρονολογείται από το 2019, οπότε ήταν και η τελευταία τους παρουσία.

Το συγκρότημα του Ζοσέ Ντομίνγκες, μετά τα τρία διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα και ομολογουμένως τη βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα, θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του, κερδίζοντας την ομάδα που αυτή τη στιγμή παρελαύνει ως η μοναδική αήττητη και χωρίς απώλειες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της πρώτης τη τάξει διοργάνωσης.

Εξάλλου, οι επιτυχίες και πόσο μάλλον ένας τίτλος προσφέρουν πολλά και στον τομέα της ψυχολογίας και είναι άκρως θετικό να είναι στα ύψη εν μέσω ενός δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη.

Σχετικά με την ενδεκάδα την οποία προσανατολίζεται να επιλέξει ο Ζοσέ Ντομίνγκες δεν αποκλείεται να είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με το πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν υπολογίζεται καθόλου ο Πίζι, αφού είχε ανακοινωθεί μετά την ημερομηνία που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει το ματς. Από εκεί και πέρα, δεν είναι ακόμη σε θέση να βοηθήσει ο Μάγιερ, ενώ αμφίβολος ήταν ο Σούσιτς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ