Τέλος ο Σοφρώνης Αυγουστή από την Καρμιώτισσα

Δημοσιεύθηκε 6:50 μμ Ενημερώθηκε 6:57 μμ
Τέλος ο Σοφρώνης Αυγουστή από την Καρμιώτισσα

Παρελθόν από τον πάγκο της Καρμιώτισσας αποτελεί ο Σοφρώνης Αυγουστή με τον επόμενο του σταθμό να είναι η Εθνική μας εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου καθώς είναι θέμα ήμερων η ανακοίνωση του.

Ο Κύπριος τεχνικός έκατσε στο πάγκο της Καρμιώτισσας φέτος για 4 επίσημα παιχνίδια μετρώντας μια νίκη μια ισοπαλία και δύο ήττες ενώ στη πρώτη του θητεία στην ομάδα της Λεμεσού το 22/23 μέτρησε δύο νίκες δύο ισοπαλίες και τέσσερεις ήττες.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας των Πολεμιδιών:

«Η Καρμιώτισσα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σοφρώνη Αυγουστή και το επιτελείο του.

Ευχόμαστε στον κ. Αυγουστή κάθε επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό #karmiotissafc»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ