Με την Καρολίνα έπρεπε να ασχοληθούμε και όχι με τους κάφρους

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 10:43 πμ Ενημερώθηκε 10:45 πμ
Με την Καρολίνα έπρεπε να ασχοληθούμε και όχι με τους κάφρους

Την περασμένη Δευτέρα, στα email της δουλειάς ήρθε ένα δελτίο Τύπου στο οποίο γινόταν αναφορά για την υποδοχή της Καρολίνας Πελενδρίτου την Κυριακή το απόγευμα. Στο Παρίσι, πριν από λίγες μέρες, έγραψε χρυσές σελίδες, τόσο στη δική της καριέρα όσο και του κυπριακού αθλητισμού, με την κατάκτηση δύο μεταλλίων, φθάνοντας τα οκτώ σε Παραολυμπιάδες. Ένα απίστευτο επίτευγμα!

Δυστυχώς ο κλάδος μας έχει συρρικνωθεί πολύ. Μερικές φορές τα όσα ανεβάζουν οι συναδέλφοι, σε όλα τα Μέσα, είναι πέραν των δυνατοτήτων τους. Αρκετά υπολειτουργούν, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για το γεγονός ότι τα περισσότερα δεν έδωσαν την προβολή που αξίζει σε αυτή τη σπουδαία αθλήτρια. Και βάζω πρώτα τον εαυτό μου που δεν της έδωσα τη σημασία που δικαιούτο. Ένα συγγνώμη είναι λίγο...

Με την Καρολίνα έπρεπε να ασχοληθούμε την Κυριακή και όχι με τους κάφρους. Δυστυχώς φρόντισαν πάλι κάποιοι να τραβήξουν τα φώτα πάνω τους και μετά, ο καθένας να λέει τα δικά του. Το απίστευτο είναι πως πάντα, δεν φταίει κανένας.

Η Καρολίνα -αλλά και άλλα παιδιά- καταφέρνει παρά τις αντιξοότητες που μόνο η ίδια γνωρίζει, να μας αποδεικνύει πως όλα μπορούν να γίνουν, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν την ηλιθιότητά τους.

Ειρήσθω εν παρόδω, ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση της Καρμιώτισσας που τίμησε όλους αυτούς που βρέθηκαν στο Παρίσι και έκαναν την τιτάνια προσπάθεια για να διακριθούν. Γιατί όπως είπε και ο πρόεδρός της, Σταύρος Δημοσθένους, αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Και οφείλουμε τα ΜΜΕ να δίνουμε χώρο και σε άλλους πρωταγωνιστές. Το αξίζουν...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τι μαρτύριο περνούν οι Evertonias…

Τι μαρτύριο περνούν οι Evertonias…

Τι μαρτύριο περνούν οι Evertonias…