Το «φωνάζει» δυνατά

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 5:21 μμ
Το «φωνάζει» δυνατά

Η ολοκλήρωση της 4ης στροφής του πρωταθλήματος βρίσκει την Πάφος FC μόνη πρώτη στην κορυφή, εκεί που θέλει να βρίσκεται με το πέρας και της 36ής. Το διπλό επί της ΑΕΛ ήρθε με ανατροπή και μπόλικο κόπο που μπολιάζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση άπαντες και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Μπορεί να μην έθελξε, υπήρχαν όμως στιγμές που ήταν καταιγιστική.

Και μετά το 12ο φετινό ματς, «φωνάζει» δυνατά πως είναι έτοιμη φέτος να πετύχει τον μεγάλο άθλο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Τόσο στα οκτώ που έδωσε στην Ευρώπη, όσο και στα τέσσερα εντός των τειχών, στα οποία μέτρησε ισάριθμες νίκες, απέδειξε πως διαθέτει ένα σύνολο που σφύζει από ποιότητα. Ο πρώτος στόχος που ήταν η είσοδος σε ευρωπαϊκούς ομίλους επιτεύχθηκε και τώρα βάζει πλώρη για τον άλλο.

Η Πάφος διαθέτει ισχυρό ρόστερ και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Άλλωστε, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Φτάνει να έχει συνέχεια και συνέπεια, αφού είναι αναγκασμένη να παίξει σε διπλό ταμπλό. Το υλικό πάντως υπάρχει και ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μόνο ικανοποιημένος μπορεί να αισθάνεται και το στοίχημα για τον Ισπανό τεχνικό είναι να το διαχειριστεί σωστά.

Μηχανή των γκολ

Είναι αντιληπτό πως υπάρχουν περιθώρεια βελτίωσης, όμως για την ώρα τα προτερήματα είναι περισσότερα. Ένα από αυτά είναι η πολυφωνία στο σκοράρισμα. Σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε δώδεκα γκολ που ισοδυναμεί με τρία γκολ ανά παιχνίδι. Και είναι ένα εξαιρετικό στατιστικό. Κακά τα ψέματα, δεν ξέρεις ποιον να μαρκάρεις και όλοι οι αντίπαλοι προπονητές έχουν μπόλικους μπελάδες. Ο Άντερσον Σίλβα πέτυχε τέσσερα γκολ, άλλα τρία σκόραρε ο Ζάιρο, ο Ζάζα που πρωταγωνίστησε στην ανατροπή πέτυχε δύο, ενώ από ένα πέτυχαν οι Πέπε, Ντράγκομιρ και Σούνιτς. Και ακόμη δεν βρήκε δίχτυα ο Τάνκοβιτς, ο οποίος όμως πέτυχε καθοριστικά γκολ στο ευρωπαϊκό οδοιπορικό όπου η Πάφος σκόραρε συνολικά άλλα δώδεκα γκολ.

Προσήλωση στο τρόπαιο

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει αφού αύριο Τετάρτη (20:30) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας για το Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και πάλι στο «Alphamega Stadium». Και μπορεί η αίγλη του συγκεκριμένου τροπαίου να έχει φθαρεί, όμως για την Πάφο είναι ακόμη μία σημαντική στιγμή και θέλει να βάλει στην τροπαιοθήκη της, δίπλα από το κύπελλο και το Σούπερ Καπ. Η τεχνική ηγεσία θα προβεί σε κάποιες αλλαγές ώστε να δώσει ανάσες σε κάποιους και ευκαιρίες σε άλλους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ