Χάνει το Νικολό Μπαρέλα η Ίντερ για λίγο

Δημοσιεύθηκε 5:01 μμ
Χάνει το Νικολό Μπαρέλα η Ίντερ για λίγο

Ο μέσος της Ίντερ, Νικολό Μπαρέλα, θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού στον μηρό, ανακοίνωσε σήμερα (24/9) η ομάδα της Serie A και θα χάσει τουλάχιστον τα επόμενα δύο παιχνίδια για την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο 27χρονος Ιταλός διεθνής, ο οποίος έχει κάνει 175 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Ίντερ, έχει καταπόνηση στον ορθό μηριαίο του δεξιού μηρού, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος: «Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Ίντερ, έκτη στη βαθμολογία με οκτώ βαθμούς σε πέντε αγώνες, επισκέπτεται την Ουντινέζε το Σάββατο, πριν υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου σε μια σύγκρουση για το Champions League την Τρίτη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ