Γιαννακόπουλος: «Φέρτε τους πρωταθλητές NBA και θα έχουμε 80.000 στο ΟΑΚΑ»

Δημοσιεύθηκε 3:32 μμ
Γιαννακόπουλος: «Φέρτε τους πρωταθλητές NBA και θα έχουμε 80.000 στο ΟΑΚΑ»

Το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΝΒΑ να στείλει τους πρωταθλητές του στην Αθήνα και στο... ανοιχτό ΟΑΚΑ.

Οι εικόνες από τους 42.000 θεατές στη μαγική βραδιά του Σαββάτου στο «Καλλιμάρμαρο» για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» έκαναν τον γύρο του κόσμου. Το δημοφιλής σελίδα Slam έκανε ειδική μνεία αναφέροντας πως «... Παναθηναϊκός και Παρτίζαν έπαιξαν μπροστά σε 42.000 θεατές στην Αθήνα. Το ΝΒΑ πρέπει να ανέβει σε αυτό το επίπεδο. Μοιάζει με ταινία!».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στο ΝΒΑ να στείλει τους πρωταθλητές του στην Αθήνα για ένα φιλικό, που θα γίνει στο... ανοιχτό ΟΑΚΑ και θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερο κόσμο. «Φέρτε τους επόμενους πρωταθλητές NBA και θα έχουμε 80.000 στο ανοιχτό ΟΑΚΑ», σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Slam.

Πράγματι, στις σκέψεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ είναι-εφόσον καταστεί εφικτό να έρθει ομάδα του ΝΒΑ στην Ελλάδα-να μετατραπεί το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ σε μπασκετικό (με τοποθέτηση παρκέ), ώστε να φιλοξενήσει 60 χιλιάδες και πλέον θεατές.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ