Ο Μπράντον χάνει το ματς με τη Γαλατάσαραϊ

Δημοσιεύθηκε 2:46 μμ
Ο Μπράντον χάνει το ματς με τη Γαλατάσαραϊ

Ο Μπράντον Τόμας ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και έτσι, θα χάσει τον αγώνα στο Αλί Σάμι Γεν κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (25/9, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα του Europa League με την Γαλατάσαραϊ (25/9, 22:00), πριν αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.

Η τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα επιβεβαιώνει ότι ο Μπράντον Τόμας θα χάσει και τον αγώνα στο Αλί Σάμι Γεν.

Ο Ισπανός επιθετικός συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα, καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στην ποδοκνημική δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Έτσι, ο Μπράντον δεν θα βρίσκεται στην πτήση που το απόγευμα θα μεταφέρει την αποστολή του Δικεφάλου στην Πόλη.

Ο 29χρονος φορ τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, έχει συμπληρώσει ήδη περισσότερο από ένα μήνα στα πιτς και το παιχνίδι με τους Τούρκους θα είναι το 6ο στη σειρά που χάνει λόγω ενοχλήσεων.

Ο Λουτσέσκου τον στερήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς στο Δουβλίνο και τους αγώνες με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Βόλο.

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ