Αποσύρθηκε στα 29 του ο γιος του Ζιντάν

Δημοσιεύθηκε 2:43 μμ
Αποσύρθηκε στα 29 του ο γιος του Ζιντάν

Τέλος καριέρας για τον Έντσο Ζιντάν, μεγαλύτερο γιο του σπουδαίου Ζινεντίν.

Την απόφαση να αποσυρθεί στα 29 του μόλις χρόνια πήρε ο Έντσο Ζιντάν. Ο 29χρονος μέσος είχε να αναμετρηθεί σε όλη του την καριέρα με την… ασήκωτη κληρονομιά του πατέρα του, Ζινεντίν.

Ο γεννημένος στο Μπορντό Έντσο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ρεάλ και πραγματοποίησε μόλις μία εμφάνιση με την πρώτη ομάδα, σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με την Λεονέσα το 2016.

Έπαιξε ακόμη σε Αλαβές, Αλμερία, Άβες, Ροντέζ, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν το 2022/23 η Φουενλαμπράδα, με την οποία είχε 29 συμμετοχές και 1 γκολ στην τρίτη κατηγορία.

Πλέον ο Έντσο Ζιντάν θα αφοσιωθεί στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και την οικογένειά του (έχει τρεις κόρες), μακριά από τις άδικες συγκρίσεις με τον θρυλικό «Ζιζού».

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ