Ανανεώνει με τον Γκαμπριέλ μέχρι το 2029 η Άρσεναλ!

Δημοσιεύθηκε 2:28 μμ
Ανανεώνει με τον Γκαμπριέλ μέχρι το 2029 η Άρσεναλ!

Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι Άρσεναλ και Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες τα βρήκαν σε όλα και θα υπογράψουν άμεσα την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου τους, που λήγει κανονικά το 2027.

Άρσεναλ και Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες έδωσαν τα χέρια, προκειμένου μέσα στον επόμενο μήνα οι δύο πλευρές να υπογράψουν την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου τους, που έληγε τον Ιούνιο του 2027.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «Football Insider», επισημαίνοντας ότι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τις επαφές του με τη διοίκηση των «κανονιέρηδων», αναφορικά με τη σύβαση που θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2029.

Μαζί με το νέο συμβόλαιο ο Γκαμπριέλ θα λάβει και μια γενναία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, που θα πάνε από τα έξι στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ως επιβράβευση της Άρσεναλ για τις εμφανίσεις του.

Ο 26χρονος στόπερ εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2020, ερχόμενος από τη Λιλ και έκτοτε μετράει 129 συμμετοχές και δύο γκολ με την φανέλα της, όντας παράλληλα βασικό στέλεχος.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ