Φαβορί ο Νάβας για να αντικαταστήσει τον Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα

Δημοσιεύθηκε 1:40 μμ
Φαβορί ο Νάβας για να αντικαταστήσει τον Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα

Ο Κέιλορ Νάβας είναι επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο 37χρονος Κοσταρικανός τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γερμανό, δεδομένου ότι παραμένει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νάβας βλέπει ιδανικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, ενώ προπονείται καθημερινά στην πατρίδα του, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Οσον αφορά στο οικονομικό, δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο για τη μεταγραφή, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μάνατζερ του έμπειρου τερματοφύλακα, Ζόρζε Μέντες έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ