Πόνεσε, αλλά οφείλει να σταθεί ξανά όρθια

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 10:41 πμ
Πόνεσε, αλλά οφείλει να σταθεί ξανά όρθια
Η αλήθεια είναι ότι χάθηκε μια ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους να αποδείξουν ότι μπορούν να χτυπήσουν και ομάδες που οι προβλέψεις τις θέλουν να βρίσκονται πάνω από αυτούς στη βαθμολογία

Δεν είναι για να την πάρουν από κάτω οι πρώτες απώλειες στην τρέχουσα σεζόν. Η ΑΕΛ πλησίασε αρκετά στο να κρατήσει το αήττητό της και σε τρίτο αγώνα (σ.σ. εκκρεμεί η απόφαση για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα), όμως κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα από την ομολογουμένως πιο ποιοτική Πάφο.

Η αλήθεια είναι ότι χάθηκε μια ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους να αποδείξουν ότι μπορούν να χτυπήσουν και ομάδες που οι προβλέψεις τις θέλουν να βρίσκονται πάνω από αυτούς στη βαθμολογία. Όμως, όπως δεν ήταν για πανηγύρια οι δυο σερί νίκες στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος, δεν σηκώνει απογοήτευση η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου, οι υποχρεώσεις τρέχουν και ήδη στο στρατόπεδο της ομάδας της Λεμεσού άρχισαν να σκέφτονται την έξοδο της ερχόμενης Παρασκευής (27/09, 19:30) στο ΓΣΠ, όπου θα γίνει η αναμέτρηση με την Ομόνοια. Απέναντι στους πράσινους ο Κρις Κόλμαν δεν θα υπολογίζει τον Ραφαήλ Μάμα ο οποίος έφυγε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στο προχθεσινό παιχνίδι. Αμφίβολοι για το αν θα βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Τοκού και Τρισκόφσκι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ