Ολυμπιακός: Γιαζίτσι και Ουνάς στα υπόψη για ενίσχυση

Δημοσιεύθηκε 9:08 πμ
Ολυμπιακός: Γιαζίτσι και Ουνάς στα υπόψη για ενίσχυση

Ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις ελεύθερων παικτών για τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Η συζήτηση για ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό έχει ανοίξει για τα καλά και εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που είναι ελεύθεροι, με το μεταγραφικό παράθυρο γι’ αυτούς να κλείνει τη Δευτέρα (30/9). Ψηλά στην επικαιρότητα για τους «ερυθρόλευκους» διατηρούνται δύο ονόματα, αυτά των Γιουσούφ Γιαζίτσι και Αντάμ Ουνάς.

Και οι δύο είναι μεσοεπιθετικοί που μπορούν να αγωνιστούν τόσο ως εξτρέμ, όσο και πίσω από τον επιθετικό. Και αυτός είναι ο στόχος των Πειραιωτών, να ενισχυθούν στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού τους. Ο Τούρκος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ δεν παρότι είχε προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του. Ο διεθνής Αλγερινός μεσοεποθετικός έπαιζε επίσης στη Λιλ και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τον Ολυμπιακό, μιας και υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Ραφίνια, Μίραλεμ Πιάνιτς, Ντέλε Άλι, ενώ και ο Στέβαν Γιόβετιτς εξέφρασε το ενδιαφέρον να επιστρέψει, μιας και προτιμά τον Πειραιά, από το Ισραήλ που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Οι αποφάσεις στον Ολυμπιακό θα ληφθούν άμεσα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ενώ στο μυαλό όλων βρίσκεται το γεγονός ότι όποιος παίκτης κι αν αποκτηθεί, θα χρειαστεί χρόνο να φτάσει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση και θα είναι διαθέσιμος να βοηθήσει σε τουλάχιστον έναν μήνα.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ