ΑΕΚ: Εντατικά μαθήματα με… Πιερό

Δημοσιεύθηκε 8:32 πμ
ΑΕΚ: Εντατικά μαθήματα με… Πιερό

Η ΑΕΚ καλείται να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Φραντζί Πιερό, για να μπορέσει να τον… εκμεταλλευτεί και να φτάσει στο γκολ.

Ο Φραντζί Πιερό ήρθε στην ΑΕΚ και αμέσως ρίχτηκε στα βαθιά. Λόγω του τραυματισμού του Λιβάι Γκαρσία κλήθηκε με το καλημέρα να πάρει φανέλα βασικού, έχοντας ελάχιστες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του. Το πλάνο του Αλμέιδα για σταδιακή ενσωμάτωση του Αϊτινού φορ στο παιχνίδι της ΑΕΚ πήγε… περίπατο, καθώς η πραγματικότητα προκάλεσε νέα δεδομένα.

Ο Πιερό σκόραρε στο ματς με τον Βόλο, στα πρώτα του 23 λεπτά με την κιτρινόμαυρη φανέλα, γεγονός που τον βοήθησε στην αυτοπεποίθησή του. Ωστόσο, είναι λογικό ακόμα να μην έχει βρει τα πατήματά του στην ομάδα, ενώ και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον εντάξουν στο παιχνίδι τους.

Είναι φανερό πως ο Πιερό έχει διαφορετικό αγωνιστικό στιλ με τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς του λείπει η εκρηκτικότητα και στο ματς με την Καλλιθέα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κάποιες μπαλιές. Πλέον, άπαντες στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να προσαρμοστούν στο παιχνίδι του 29χρονου φορ, με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, καθώς με αυτόν θα παίξει η Ένωση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα παίρνει αρκετό αγωνιστικό χρόνο μέσα στη σεζόν, ακόμα κι ως αλλαγή.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ