Ματσάρα με επτά γκολ και νίκη στο 90+3΄ για Λεβερκούζεν

Δημοσιεύθηκε 6:57 μμ Ενημερώθηκε 6:59 μμ
Ματσάρα με επτά γκολ και νίκη στο 90+3΄ για Λεβερκούζεν

«Βροχή» από γκολ και τρεις ανατροπές είχε η αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Βόλφσμπουργκ, με τις Ασπιρίνες να επικρατούν τελικά με 4-3 χάρη στο γκολ του Μπόνιφεϊς στις καθυστερήσεις. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μπήκε στο ματς το 42'.

Με φόρα από την εκτός έδρας νίκη της κόντρα στην Φέγενορντ για το Champions League, η Λεβερκούζεν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται στο ημίχρονο με 3-2, με τις Ασπιρίνες ωστόσο να κάνουν τη δική τους ανατροπή στο δεύτερο μέρος και να παίρνουν τελικά τη νίκη με 4-3 στις καθυστερήσεις.

Οι Λύκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ όταν ο Μουκιέλε έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Χραντέτσκι μόλις στο 5ο λεπτό, ωστόσο η απάντηση της Λεβερκούζεν ήταν άμεση. Ο... συνήθης ύποπτος Βιρτς ισοφάρισε με ωραίο σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής στο 14', ενώ στο 32' η ομάδα του Αλόνσο έκανε την ανατροπή με κεφαλιά του Τα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Ωστόσο, η Βόλφσμπουργκ είχε και αυτή απάντηση σημειώνοντας δεύτερη ανατροπή στο ματς, πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μπόρναου έκανε το 2-2 στο 37', ενώ ο Σβάνμπεργκ νίκησε με μακρινό σουτ τον Χραντέτσκι για το 3-2 των Λύκων στις καθυστερήσεις. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είχε περάσει προηγουμένως στο ματς αντικαθιστώντας τον Μπακού.

Η Λεβερκούζεν ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και βρήκε νωρίς το γκολ που έψαχνε, με την κεφαλιά του Ινκαπιέ λίγο μετά την είσοδό του στο ματς. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την αντίπαλό τους να... αναπνεύσει, είχαν την κατοχή, τις ευκαιρίες, αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά, μετά την αποβολή του Γκέρχαρντ στο 90'. Ο Μπόνιφεϊς λύτρωσε την ομάδα του Αλόνσο με γυριστό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ