Έπιασε την Παρί στην κορυφή η Μονακό

Δημοσιεύθηκε 6:13 μμ
Έπιασε την Παρί στην κορυφή η Μονακό

Χαμός επικρατεί στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τη Μονακό να περνάει… πάνω από την Χάβρη με 3-1 για την 5η αγωνιστική της Ligue 1 και χάρη στο στραβοπάτημα της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Ρεμς (21/09, 1-1) έπιασε ξανά κορυφή και με 13 βαθμούς είναι «αγκαλιά» με τους Παριζιάνους.

Το Σταντ Λουί υποδέχθηκε την Χάβρη και από πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι έδειξαν το πόσο αποφασισμένοι ήταν για αυτή τη νίκη.

Ο Τέζε μόλις στο 9ο λεπτό πήρε την εξαιρετική πάσα του Μιναμίνο και με ένα απλό τελείωμα, από κοντινή απόσταση έκανε με άνεση το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τα παράτησαν και επέστεψαν στο παιχνίδι πριν ακόμη ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο. Στο 30’ ο Κουζάεφ «πάγωσε» του Μονεγάσκους με ένα εξαιρετικό τελείωμα εντός περιοχής ισοφαρίζοντας σε 1-1 και ταυτόχρονα έδωσε άλλο νόημα στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Χούτερ ήθελε πάση θυσία τη νίκη και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με σκοπό να κλειδώσει το τρίποντο της, όπως και έγινε. Με έναν κεραυνό στο 66’ ο Μπεν Σεγκίρ «τρύπησε» τα δίχτυα του αντίπαλου κίπερ και έβαλε τη Μονακό ξανά σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι δεν έβγαλαν το πόδι από το… γκάζι και μόλις πέντε λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 71’ ο Ιλενικένα, πάσαρε στον αμαρκάριστο Μπάλογκαν και αυτός εντός περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1, βάζοντας ουσιαστικά ένα τέλος στις όποιες ελπίδες είχε η Χάβρη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης δεν έγινε τίποτα αξιοσημείωτο, με τη Μονακό να πανηγυρίζει μαζί με τη νίκη της και την επιστροφή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω και αν έχει για «συγκάτικο» την Παρί Σεν Ζερμέν.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ