«Την Ανόρθωση να μην την ξεγράφει κανείς!»

Δημοσιεύθηκε 6:06 μμ
«Την Ανόρθωση να μην την ξεγράφει κανείς!»

Με ανακοίνωσή τους την επομένη της μεγάλης νίκης επί της Ομόνοιας, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης τονίζουν πως την ομάδα τους δεν πρέπει να την ξεγράφει κανείς και σημειώνουν ότι χθες βίωσαν ένα «Παπαδόπουλος» όπως το γουστάρουν - αφιλόξενο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Την Ανόρθωση να μην την ξεγράφει κανείς! Δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια για κανέναν τους, ειδικά όταν η ομάδα βρίσκεται τόσο στο σπίτι της όσο και υπό την υποστήριξη των χιλιάδων τρελών της! Χθες βιώσαμε πραγματικά ένα «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» έτσι όπως το γουστάρουμε, έτσι όπως το συνήθισαν... ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ.

Δεν εφησυχαζόμαστε για κανένα λόγο, πόσο μάλλον από μια απλά νίκη! Δυναμώνουμε εντάσεις για αυτή την εβδομάδα και πέραν από τον αγώνα στην Μάλτα για την καλαθόσφαιρα έχουμε ακόμα 2 υποχρεώσεις στις οποίες καλούμαστε και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να υποστηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει.

Την Παρασκευή λοιπόν στις 27/09 θα έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα της καλαθόσφαιρας στο «Κίτιον» η ώρα 19:30 και ενημερώνουμε ότι το οργανωμένο σύνολο θα πάρει θέση στην κερκίδα “W”. Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε διαδικτυακά από την σελίδα του Συλλόγου.

Την επόμενη μέρα Σάββατο 28/09, έχουμε εκδρομή στο Δασάκι της Άχνας για τον αγώνα με την τοπική ομάδα στις 19:00. Για εισιτήρια θα ενημερωθείτε από τους συνδέσμους σας.

Υ.Γ. Καλό ταξίδι σε όλα τα αλάνια

Υ.Γ.2 Έχει ο καιρός γυρίσματα…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ