Laver Cup: Εύκολη ήττα για τον Τσιτσιπά

Δημοσιεύθηκε 22.9.2024
Laver Cup: Εύκολη ήττα για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα μαζί με τον Κάσπερ Ρουντ από τους Μπεν Σίλτον και Αλεχάντρο Ταμπίλο.

Οι δυο τενίστες της Team World επικράτησαν 2-0 σετ (6-1, 6-2) και χάρισαν δυο ακόμα βαθμούς στην ομάδα του στη συνολική βαθμολογία (8-4). Πλέον, η Team Europe έχει μπροστά της δύσκολο έργο, προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Όμως, το σύστημα βαθμολογίας του τουρνουά, μπορεί να φέρει την ανατροπή για τους Ευρωπαίους, οι οποίοι είχαν κερδίσει τις τέσσερις πρώτες διοργανώσεις, ενώ η Team World έχει κατακτήσει τις δυο τελευταίες. Συγκεκριμένα, την Κυριακή η νίκη δίνει τρεις βαθμούς στις ομάδες. Την Παρασκευή η νίκη έδινε ένα βαθμό και το Σάββατο δυο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ