Το συγκινητικό «αντίο» του Τιάγκο Αλκάνταρα

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
 Το συγκινητικό «αντίο» του Τιάγκο Αλκάνταρα

«Χτυπημένος» από τους τραυματισμούς και το σοβαρό πρόβλημα στο ισχίο που τον ταλαιπώρησε για χρόνια, ο Τιάγκο Αλκάνταρα αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στα 33 του, δείχνοντας ωστόσο τη διάθεση να συνεχίσει στο άθλημα από κάποιο άλλο πόστο.

Ο πρώην (πολιτογραφημένος) Ισπανός μέσος των Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στα social media, ευχαριστώντας το ποδόσφαιρο για όλα όσα του προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.

«Θα είμαι πάντα πρόθυμος να δώσω πίσω ό,τι μου δόθηκε και είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που το απόλαυσα. Ευχαριστώ, ποδόσφαιρο. Και σε όλους όσους με συνόδευσαν και με έκαναν καλύτερο παίκτη και άνθρωπο στην πορεία. Τα λέμε σύντομα, Τιάγκο».

Ο Τιάγκο ολοκλήρωσε την παρουσία του στα γήπεδα σαν ποδοσφαιριστής μετρώντας 32 τίτλους σε συλλογικό επίπεδο! Συγκεκριμένα κατέκτησε: 2 Champions League, 2 Διηπειρωτικά, 7 πρωταθλήματα Γερμανίας, 4 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Κύπελλα Γερμανίας, 2 UEFA Super Cup, ένα FA Cup, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 3 ισπανικά Super Cup, 3 γερμανικά Super Cup, ένα Λγκ Καπ κι ένα Community Shield.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ